– overnatting –
restaurant
Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 80 gjester på en bordsetting.
Daglig komponerer kjøkkensjefen en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En del av råvarene videreforedles på stedet, som røkt ørret og spekeskinke.
Frokost: Vi har fire bordsettinger til frokost for å ivareta et godt smittevern. Du kan spise frokost klokken 07:00, 08:00, 09:00 eller 10:00.
Lunsj serveres daglig fra midten av juni-slutten av august mellom 13:00 og 17:00, der du kan velge fra vår a la carte meny. Om du ønsker lunsj for en gruppe utenom høysesong, kan du ta kontakt med oss på hotel@turtagro.no.
Middagen starter kl. 19:00 og serveres frem til 21:00. Kaffe og te etter maten er selvsagt inkludert i prisen. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 18:30 og 20:30.